Van de Alameashoeve

Klik hier voor onze website: http://www.alameashoeve.nl/

Artikel over de Hauptzuchtschau in Ulm 2017: Klik hier

Onze webshop: hondenhond.nl

anita-1

Even voorstellen

Wij zijn Anita & Jaimy, moeder & dochter.

Samen delen wij de passie voor de Duitse Herder.

omdat ik een mooie naam zocht voor onze kennel, en ik deze niet bij elkaar kon rijmen met de namen van onze honden, besloot ik dat de naam van de kennel een betekenis moest hebben. Dus na lang zoeken kwam ik bij de naam Alamea; een Hawaiiaanse naam met de betekenis “waardevol geheel”. Dit vond ik perfect bij ons passen, omdat onze honden voor ons waardevol zijn en wij samen ook een geheel vormen.

Ik, Anita, ben al vroeg begonnen met het trainen van dit prachtige ras. Mijn eerste Duitse herder (uit 1986) was Hiska v.d. Ebeltjeshof. Dit was niet zo’n beste hond, maar ik heb er toch nog VH 1 mee behaald. De eerste successen heb ik behaald met Cobra v.d Talmahoeve. Dit is ondertussen alweer 26 jaar geleden.

in de loop der jaren heb ik nog wel een paar leuke honden gehad, maar het grootste succes hebben we behaald met Ocean v.d. Lentferthoeve, V17 op de hauptzuchtschau. ik hoop dit succes ooit weer een keer te mogen evenaren.

Ik, Jaimy ben in 2014 begonnen met het trainen van honden. Wel kwam ik vanaf kleins af aan al bij de hondenvereniging. Ik studeer dierenverzorging op AOC de groene welle in Zwolle. Hierbij zal ik ook een certificaat van Kynologisch instructeur behalen.

Samen trainen wij met onze honden bij kringgroep DWS in Overdinkel.

Contactgegevens

www.alameashoeve.nl

Noorderbocht 139

8307 DH Ens

Email: anita.kuipers@ziggo.nl

info@alameashoeve.nl

tel: 0639602014

ledenfoto-anita . anita-jaila-vd-modderbeek

Foto 1: Anita Mooij-Kuipers Foto 2: Jaila v.d. Modderbeek; V.V. 3 op de nieuwjaarsclubmatch.

Wish in actie: