Clubmatch 2018

[ Dit evenement is reeds voorbij ]

In  2017 was de provinciale clubmatch bij D.W.S. ’55 in Overdinkel, met meer dan 150 honden en 400 bezoekers, uiterst geslaagd te noemen. In 2018 willen we dat succes graag evenaren, maar vooral belangrijk is dat iedere aanwezige weer een topdag beleeft.

De lente staat in die periode voor de deur, maar voor de zekerheid keert onze verwarmde tent terug (waar ook de huisgemaakte taarten zullen worden uitgestald) en is ook de overige, uitgebreide catering – van ontbijt tot ‘XXL Burger bar‘ – weer present.

Alle klassen zullen die dag apart lopen, langhaar-klassen krijgen een eigen ring en álle honden worden besproken. Huldigingen krijgen de aandacht die ze verdienen en elke deelnemer ontvangt een prijs en / of tastbare herinnering.

In internationaal opzicht zullen er weer meerdere bekende fotografen aanwezig zijn – o.a. Steve Gish, Trijntje Timmer en Guus Kersemakers (Segusoda) – en is het geluid op het veld weer helder en de catalogus in kleur.

Keurmeesters voor de clubmatch zullen zijn Heinz Scheerer, Margit van Dorssen en Peter Nefs. Starten zullen we die dag om 9.00 u. Uitslagen worden ‘s avonds na afloop online gepubliceerd.

Bijgevoegd alvast een kleine opwarmer; neem bij verdere vragen gerust contact met ons op.  Let wel: De inschrijfperiode is inmiddels voorbij!

Deelnemers, liefhebbers en supporters:

Weer tot ziens op de leukste clubmatch van Nederland!

* * *

P.S. Voor de kleintjes onder ons is er een speeltuin op het terrein.