Van de Lentfert Hoeve

Talloze jaren ervaring, top resultaten, de juiste papieren en bedreven in africhting en – met name – kynologie; dat is de Lentfert Hoeve kennel uit Overdinkel. Eigenaar: Jan Lentfert.

Site: Kennel “Van de Lentfert Hoeve”

2019 – Niet alleen zijn de heupen en ellebogen van de Häsel zoon ‘Quote van de Lentfert Hoeve’ tip top…

Hij behaalde recent ook nog de 1e plaats bij de Provinciale clubmatch in Overdinkel, évenals de prijs voor beste langhaar van de provincie Overijssel! Hij komt eraan!


Intussen, op de club:

Rayka van de Lentfert Hoeve, recent

EDe VA-1 NL , V15 HZS 2017, V8 HZS 2018 (super moedproef op alle evenementen) Häsel van de Lentfert Hoeve, IPO2 KKL, werd gedekt door de Weltsieger 2017 Gary vom Hühnegrab, IPO3 KKL HD/ED normal.

En inmiddels zijn haar (5!) gezonde pups er: Het T-nest.

Häsel Van De Lentfert Hoeve, V8 op het WK 2018.Foto’s: Steve Gish.Update september 2018:

Na het behalen van het nederlands kampioenschap (VA1), leverde Häsel van de Lentfert Hoeve een absolute TOP-prestatie op de wereldtentoonstelling (Hauptzuchtschau) in Nürnberg.

8e Vorzüglich in de gebruikshondeklasse. Nadat ze vrijdag’s zeer goed manwerk had laten zien ( geleidster; Ilona Sanders) mocht ze zondag’s weer verschijnen in de hoofdring in het Max-Morlock stadion.

Hier werd ze vakkundig voorgebracht door Remco Vrijbloed en toonde hier haar loopvreugde en fenomenale gangwerk. Al vele jaren is er niet een Nederlands teef zo hoog geëindigd. We zijn daarom bijzonder trots.


[ Update juli 2018 ] 

Häsel v.d. lentfert Hoeve is geworden V-Auslese 1 (Nederlands kampioene) op de Kampioensclubmatch 2018 in Roermond!

Keurmeester: Peter Nefs.

Tevens was Häsel de beste teef bij het manwerk (zeer uitgesproken), evenals haar moeder in 2014.

  • Tevens dank aan Ilona Sanders en voorbrenger Remco Vrijbloed.


Februari: Er werden enkele prachtige, nieuwe foto’s (klik!) van onze honden genomen door de top-fotograaf Kyung Ho Lee, en tot onze verrassing stond Häsel van de Lentfert Hoeve ineens prominent op de voorkant van de nieuwe VDH ledenpas:

Geweldig!


 [ Update september 2017]

Häsel van de Lentfert Hoeve (IPO2), o.a. beste teef van de provincie Overijssel, V1 onder Norbert Scharschmidt in Asperden en 1e vorzüglich onder keurmeester Friedrich Gerstenberg in Peine (DLD) is geworden:

V15 Vorzuglich op de Bundes Hauptzuchtschau in Ulm 2017!!!

Vrije draf met Häsel

Citaat keurmeester Helmut Buss:

“Sehr belastbare Hündin von der richtige grösse.”


Ook Felix van de Lentfert Hoeve, hier top voorgebracht door Marloes Jannink, behaalde een prachtige V56 in Ulm.


Eloy van de Lentfert Hoeve (Nickname ‘Al Capone’) maakt met zijn nakomelingen furore tijdens zijn opmars in Italië en – binnenkort – Argentinië!


Een paar foto’s van de provinciaal kampioen IPO2: Cailin van de Lentfert Hoeve HD/ED normal, Sp-V – Aangekeurd voor het leven – hier aan het werk in Raalte:Voor meer informatie:

Eigenaar: Jan Lentfert

lentfert@home.nl

053-5362780 / 06-51497879

Site: Kennel “Van de Lentfert Hoeve”

Facebook: Jan en Joke Lentfert


Een sfeervolle  impressie van de hoeve:

lentferthoeve